Център за професионално обучение

към Сдружение "ПАРТНЬОРИ - КС"

гр. София

 
НИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНЕМ ДА УСПЕЕТЕ! 

ПЪРВИ СТЪПКИ ЗА РАБОТА С КОМПЮТЪР

Описание на курса


Пакетът включва пет модула, които дават основни знания и умения за работа с компютър. Обучението е подходящо за всички, които правят първите си стъпки в областта на информационните технологии.

След приключване на обучението преминавате през практически задачи и тест, на базата на които Ви се издава удостоверение по образец на МОН (Министерство на образованието и науката).

 

Квалификация и цели

След обучението ще придобиете необходимите знания и умения за работа с операционната система; за създаване , форматиране и подготовка за печат на различни документи и електронни таблици; за създаване на презентации; за търсене на информация в Интернет и работа с електронна поща.

 Виж  Съдържание на курса

 

КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 10 ДО 12 КЛАС

Центърът за професионално обучение организира  Компютърно обучение - WINDOWS, WORD, EXCEL, INTERNET, POWERPOINT за ученици от 10 до 12 клас – индивидуално и групово в малки групи до 3 човека, в подходящо време и график. Отчитат се индивидуалните нужди и особености. Получавате Удостоверение за професионална квалификация по образец на МОН - важи за целия ЕС. Получавате – учебни помагала с упражнения на диск. 25 учебни часа – 200,00 лева.

 
КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА

Центърът за професионално обучение предлага компютърни курсове за деца, като групите и учебните програми са съобразени с възрастта на децата.

Програмата за най - малките включва запознаване с устройството на персоналния компютър, придобиване на знания и умения във връзка с работата с мишката и клавиатурата, писане на текст, комбинирането на текст с графики, и др. като занятията са комбинация от упражнения, игри и състезания. 20 учебни часа – 80,00 лева

За по - големите е изработена програма за обучение на Word и Excel, работа с Internet и много други. 15 учебни часа – 150,00 лева

Обучението приключва с издаване на сертификат на Центъра за завършен курс.

 
 
 
 
 

     

ПАРТНЬОРИ - КС